"PETLOVI" RASTUŽILI "ORLOVE": Srbija bez plasmana na završni turnir Lige nacija

Tanjug

10. 07. 2023. u 09:38

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira na finalni turnir Lige nacija, pošto je posle III sedmice takmičenja osvojila deveto mesto na tabeli sa po šest pobeda i poraza, odnosno 16 bodova.

ПЕТЛОВИ РАСТУЖИЛИ ОРЛОВЕ: Србија без пласмана на завршни турнир Лиге нација

Foto: N.Skenderija

Srbiji je za plasman na finalni turnir Lige nacija bila potrebna pobeda Nemačke nad Francuskom u Anahajmu u poslednjem meču treće sedmice.

Međutim, Francuska je noćas slavila sa 3:1, po setovima 21:25, 25:20, 25:22, 25:21. "Trikolori" su na kraju osvojili osmo mesto sa po šest pobeda i poraza, odnosno 18 bodova.

Pored Francuske plasman na Fajnal ejt izborile su selekcije SAD, Japana, Poljske, Argentine, Italije, Slovenije, Poljske i Brazila. U četvrtfinalu će igrati SAD - Francuska, Italija - Argentina, Japan - Slovenija i Poljska - Brazil.

Finalni turnir Lige nacija je na programu od 19. do 23. jula u Gdanjsku.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave