MAKS BI POBEĐIVAO I U MERCEDESU: Smela tvrdnja bivše alfe i omege F1 Bernija Eklstona

S. R.

19. 01. 2024. u 13:58

MAKS Ferštapen ostvario je prošle sezone neverovatnih 19 pobeda u 22 trke u F1, a nekadašnji prvi čovek "najbržeg cirkusa na svetu" izneo je smelu tvrdnju da bi Holanđanin bio dominantan i u bolidu koji nije najbolji na pisti.

МАКС БИ ПОБЕЂИВАО И У МЕРЦЕДЕСУ: Смела тврдња бивше алфе и омеге Ф1 Бернија Еклстона

FOTO: AP

- Red Bul je stojički podneo period dominacije Mercedesa. Svaku slabu kariku su uspeli da zamene sa boljim rešenjem. Razvili su sjajan tim, sa najboljim bolidom, najboljim vozačem. Šef tima Kristijan Horner je uradio odličan posao. Maks je postavio standard za sve ostale u F1. Ferštapena bi mogli da stavite u Meklaren, ali verovatno i u Ferari ili Mercedes. Siguran sam da bi tamo ostvarivao trijumfe - smelo tvrdi 93-godišnji Eklston. 

Podsetimo, nova sezona F1 počinje 2. marta trkom za VN Bahreina.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!