RAT u Ukrajini, odnosno "Specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. Najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" iznedrile su "dodatak" koji je prilično šokirao Ruse.

walter pravicek

27.04.2024. 17:55

ŠOKANTNO za Francuze i Zapad bi bilo:RUSIJA ZVANIČNO OBJAVI,DA NEČE UČESTVOVATI NA OLIMPIJADI,JER TREBAJU LJUDE ZA BORBE U UKRAJINI!!GLUPE GLAVE BI OTVORILE USTA!

Ljubica

27.04.2024. 18:00

Nisu daleko od huligana i ekstremista, koje po stadionima kažnjavaju, u stvari još su gori od njih, jer se prave gospodom.Žalosno i sa duhom OI, nema nikakve veze.

Pnt

28.04.2024. 03:32

Ovo neće biti olimpijske igre već igre fašističke mladosti , sam čin zabrane je politička odluka i nema veze sa sportom ali je zato fašizoidna metoda !

Ljiljana

28.04.2024. 04:21

Ваљда се неће наћи нико у тиркизном на том обесмишљеном скупу. Олимпијске игре све више постају играрије.

Godža

28.04.2024. 10:35

Odraz zapadne nemoći , ljubomore i pakosti. A šta drugo od njih i očekivati! Totalni pad i propast zapada. I dalje su na naj nižim granama a tu im je i mesto. Duh Pravoslavlja je nemoguće slomiti a to na tom nivou nikad neće i ne mogu shvatiti.Rusija pobeđuje na svim poljima pa i na ovom i ako ovo mnogima i ne izgleda tako. Kratkovidost i pakost će ih ostaviti na dnu istorijske lestvice. Ko se boji poraza on i beži od takmičenja sa boljim jer zna da će izgubiti. Jadno ali ništa novo za Zapad!

Novosađanka

28.04.2024. 12:01

Pa ovo im je prilika da neko od evropskih pokvarenština dođe do izražaja tj pobedi na olimpijadi jer pored Rusa se nisu ni videli koliko god radili i spremali se RUSKA ŠKOLA nema konkurencije ni u jednom polju ne treba ni da izađu na olimpijadu ??? presmešni su koga za njih boli uvo i za vajnu evropsku uniju nama nisu potrebni perverznjaci i ludaci psihički poremećeni