OTKRIVENO: Evo kad se Rafael Nadal vraća na teren

Novosti online

10. 10. 2023. u 13:48

Španski teniser Rafael Nadal mogao bi da se na teren vrati do kraja godine na Junajted kupu, koji će biti odigran u Australiji od 29. decembra 2023. do sedmog januara naredne godine, prenose španski mediji.

ОТКРИВЕНО: Ево кад се Рафаел Надал враћа на терен

FOTO: Tanjug/AP

Nadal je poslednji put igrao na Australijan openu u januaru ove godine kada je u drugom kolu izgubio od Mekenzija Mekdonalda. On je potom saopštio da zbog operacije kuka neće igrati do kraja sezone, a priznao je i da ima problema sa povredom stopala.

Španac je pre nekoliko meseci najavio da će 2024. da bude godina njegovog povlačenja iz tenisa zbog niza povreda, ali je istakao da će pokušati da odigra nekoliko turnira.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci sa treninga Nadala, koji je u karijeri osvojio 22. grend slem titule. Španski mediji navode da su ovi snimci obradovali navijače španskog tenisera.

Nadal je ranije izjavio da neće da bude konkurentan na turnirima početkom godine, ali je istakao da će pokušati da ponovo igra na vrhunskom nivou. Španac planira da igra naredne godine na Australijan openu, a španski mediji ističu da bi Nadal pored Junajted kupa mogao da nastupi i na turniru u Adelejdu.

Na Junajted kupu trebalo bi da igra 18 reprezentacija u nekoliko australijskih gradova.

Španski teniser je ove godine odigrao samo četiri takmičarska meča, a trenutno se nalazi na 240. mestu ATP liste.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!