AKO NE VIDIM KRV, NE VERUJEM! Novak Đoković opet sramno optužen od strane Australijanaca

Novosti online

03. 01. 2024. u 11:55

NE prestaju sa napadima na Novaka Đokovića. Australijanci su dežurni kritičari kada su u pitanju optužbe na račun najboljeg svih vremena.

АКО НЕ ВИДИМ КРВ, НЕ ВЕРУЈЕМ! Новак Ђоковић опет срамно оптужен од стране Аустралијанаца

Foto: AP

Sada se javio i nekadašnji teniser iz Australije Džon Aleksander, koji tvrdi kako Đoković često koristi medicinski tajm-aut isključivo iz taktičkih razloga.

- Mislim da igrači tako rutinski iskorištavaju ova pravila i tako ih očigledno strateški koriste da bi imali taktičku prednost nad svojim protivnikom, te bi ova pravila treba malo više pogledati - rekao je Aleksander za Ej-Bi-Si tenis podkast, pa dodao:

- Ako postoji znak pitanja o Novakovoj veličini u celoj karijeri, to je način na koji je, u mislima mnogih ljudi, strateški koristio tajm-aute za povrede. Nakon gubitka drugog seta, uzme tajm-aut za povredu kako bi mu masirali zglob nekih pet minuta i poremetili koncentraciju protivnika. Onda se podiže, dobija narednih pet gemova, dobija taj treći set sa 6:1. U ovom trenutku moram da kažem da se slažem sa mnogim mojim prijateljima koji kažu da ako ne vide krv, ne veruju da je došlo do povrede.

Podsećanja radi, Đoković je protiv Jiržija Lehečke na Junajted kupu tražio pomoć lekara posle izgubljenog drugog seta, a zatim je treći period igre rešio u svoju korist sa 6:1.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno!