ĐOKOVIĆ U NEVERICI! Novak ne pamti kada mu se ovako nešto desilo

Novosti online

12. 03. 2024. u 08:19

Srpski teniser Novak Đoković nije danas uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Indijan Velsu, pošto je izgubio od 123. igrača sveta Italijana Luke Nardija posle tri seta, 4:6, 6:3, 3:6.

ЂОКОВИЋ У НЕВЕРИЦИ! Новак не памти када му се овако нешто десило

FOTO: Tanjug/AP

Prvi teniser sveta izgubio je od 20-godišnjeg Nardija posle dva sata i 22 minuta. Novaka ne boli samo poraz u Indijan Velsu već i činjenica da ove godine još uvek nije osvojio trofej.

- Ove sezone nisam osvojio titulu, to nije nešto na šta sam navikao. Veći deo svoje karijere sezonu sam započinjao pobedom na grend slemu, pobedom u Dubaiju ili nekom turniru. To je deo sporta. Nekad pobedite, nekad izgubite. Nadam se da ću osvajati i dalje. Pretpostavljamda će svaki trofej koji osvojim biti sjajan (smeh). Očigledno, da bih prekinuo negativan ciklus koji imam na poslednja tri-četiri turnira gde nisam bio baš blizu najboljeg nivoa - istakao je Novak.

Sledeći turnir na kome bi trebalo da se Đoković pojavi je Majami, ali s obzirom na to da se ne nalazi u najboljoj formi, do poslednjeg trenutka trajaće neizvesnost oko učešća Srbina na Floridi. 

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave