NOVA TENISKA ZVEZDA: Mlada Hrvatica osvojila tri turnira i vezala 21 pobedu (FOTO)

Novosti online

15. 03. 2024. u 22:25

Lucija Ćirić Bagarić, hrvatska teniserka, ima godinu iz snova. Iako smo već u sredini marta, Lucija i dalje ne zna za poraz u 2024. godini, a do sada je vezala čak 21 trijumf.

НОВА ТЕНИСКА ЗВЕЗДА: Млада Хрватица освојила три турнира и везала 21 победу (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Inače 214. teniserka sveta, plasirala se u polufinale ITF turnira u kiparskoj Larnaki, nakon što je u čevrtfinalu pobedila Španjolku Irenu Buriljo Eskorihuelo, prepustivši joj svega jedan gem - 6:0, 6:1.

Luciju sada čeka novi izazov, još jedna španska igračica. Za plasman u finale turnira čiji je nagradni fond 25.000 američkih dolara, Bagarićevu čeka okršaj sa Andreom Lazaro Garsijom.

Inače, Ćirić Bagarić je protiv Buriljo Eskorihuelo stigla do 21. uzastopna pobede ove sezone, nakon što je ranije u godini uspela da osvoji tri ITF titule, zanimljivo sve tri na turnirima u Tunisu.


Za to vreme jeste upisala i jedan nesupeh, ali je on stigao nakon što je polufinale turnira predala bez borbe.

Dvadesetogodišnja teniskerka iz Dubrovnika je plasmanom u polufinale turnira u Larnaki osigurala novi najbolji renking karijere, 207. mesto. Ukoliko na kraju dođe do nove titule, Hrvaticu čeka skok u 200 najboljih na rang listi.

Bonus video POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre Pariz 2024?