JANIK SINER SUROVO ISKREN: "Gde ja da se poredim sa Novakom Đokovićem..."

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

23. 04. 2024. u 22:27

JANIK Siner igra sjajno ove sezone. Ipak, Italijan je svestan da je još daleko od onoga što je u tenisu postigao Novak Đoković.

ЈАНИК СИНЕР СУРОВО ИСКРЕН: Где ја да се поредим са Новаком Ђоковићем...

FOTO: Tanjug/AP

Pre početka mastersa u Madridu drugi igrač planete je dobio pitanje da li je on najbolji igrač na svetu? Odgovorom je pokazao koliko poštovanja ima prema velikim rivalima.

- Teško je odgovoriti na to pitanje. Uvek gledamo aktuelni trenutak. Mislim da ne mogu da se poredim sa Đokovićem i svim što je uradio. Imam veliko poštovanje prema njemu, kao što imam i prema Karlosu, koji je osvojio više titula od mene. Trudim se da igram svoj tenis, da dam sve od sebe i vidim šta mogu da postignem - rekao je Siner za "Punto de Brejk".

Prisetio i trenutka kada je prvi put video Rafaela Nadala jednog od najboljeg tenisera svih vremena.

- Kada sam imao 14 ili 15 godina, prvi put sam otišao u Rim i video ga kako trenira. Prvi put sam ga video uživo, bilo je neverovatno. Mogao sam da vidim taj intenzitet. Isti je i danas. Strast ga održava, sjajno je što ga i danas mogu videti - zaključio je momak iz San Kandida.

Siner je u prvom kolu Madrida slobodan, a u drugom će igrati protiv pobednika meča Lorenco Sonego i igrača koji u glavni uđe iz kvalifikacija ili kao srećni gubitnik.

Ako vas Novak Đoković zanima, a i sve što se tenisa tiče, pratite vesti o tome na sportskim stranicama "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)