ĐOKOVIĆ NE ŽELI DA GUBI VREME: Evo kada Novak ponovo izlazi na teren

Novosti online

10. 09. 2020. u 21:13

PRVI reket sveta Novak Đoković igraće na turniru masters serije koji u ponedeljak počinje u Rimu, potvrdili su danas organizatori.

ЂОКОВИЋ НЕ ЖЕЛИ ДА ГУБИ ВРЕМЕ: Ево када Новак поново излази на терен

Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Đoković će u italijanskoj prestonici imati priliku da se vrati na teren i zaboravi košmar koji je doživeo u Njujorku i sve ono što se dešavalo na US openu.

U saopštenju koje su izdali organizatori navodi se da na "Foro Italiku" od 14. do 21. septembra nastupiti 18 od 20 najbolje rangiranih tenisera na ATP listi.

Što se tiče igrača sa vrha liste, na spisku učesnika nema Rodžera Federera, koji se i dalje oporavlja od povrede i Danila Medvedeva, koji je danas saopštio da neće igrati, a umesto njega glavni žreb je uvršten Amerikanac Sem Kveri.

Kao što je to slučaj bio i prethodnih godina, prvih osam nosilaca biće slobodni u prvom kolu, a uz njih, u ovoj fazi neće igrati ni polufinalisti Otvorenog prvenstva SAD, ako nisu u toj grupi igrača. To znači da od prvog kola na teren neće izaći Španac Pablo Karenjo Busta, jer Medvedev neće doći u Rim, a Dominik Tim i Aleksanar Zverev će biti među prvih osam nosilaca.

U skladu sa odlukama vlasti pokrajine Lacio, turnir će biti ogiran bez navijača, a učesnici će biti smešteni u dva hotela, jedan za teniserke i drugi za tenisere. Takođe, specijalne pozivnice su dobili domaći igrači Lorenco Sonego, Janik Siner, Đanluka Mađer i Salvatore Karuzo.

Podsećanja radi, titulu u Rimu brani Rafael Nadal, koji je u prošlogodišnjem finalu bio bolji od Đokovića.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre Pariz 2024?

RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre "Pariz 2024"?

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godinu od svog početka, u februaru 2022, možda i ne čudi što Ukrajina ne želi da vidi ruske sportiste na međunarodnim takmičenjima. Ipak, iako je doneta odluka da Rusi mogu na ovogodišnje Olimpijske igre - Pariz 2024, može da se desi da jedan od poznatijih ruskih takmičara tamo ne učestvuje, upravo "iz ukrajinskog razloga".

20. 05. 2024. u 15:35

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!