POZNATO je da najbolji teniser sveta Novak Đoković nije samo šampion u belom sportu nego i u humanosti, ali očigledno da čak i u svojoj zemlji Srbiji ne nailazi uvek na odobravanja.

Lavica

11.11.2020. 16:02

@BGD - E bas si ga nasekirala....ne moze da igra tenis ?.....jesi ti zeno na nekim lekovima, terapiji I sl.nedas da ti dete nosi masku ?....tebi treba pomoc ?

XYZ

11.11.2020. 18:41

@BGD - Kakvih 'mozgova' u ovoj zemlji ima. Nista im pozitivno i dobro ne valja, samo da je kontra. Ni ja nisam za moranje nosenja maski ali ako neko hoce da pomogne,iz humanosti, da oni koji zele ili moraju zbog zdravstvenih problema da ih nose u cemu je problem. Mozda vise vole da ih placaju od 10 do 120 din jer su zlobni kad neko ima da im pokloni. I stvarno zbog takvih pomislim da ni ne zasluzujemo ikakvu pomoc i solidarnost. Ali opet pomislim tih zlobnika, sto svakako komentarisu bilo ciju humanost , ima malo i treba ih ignorisati. Mrzitelji mrs iz zemlje pa negde drugde 'pametujte'. Zavis i zloba ce vas unistiti a tako i treba da normalni mogu da zive.

ja

11.11.2020. 18:55

@Sanja - Celi svet u haosu i izolaciji, a samo pametni Srbi sve znaju i kuju teorije zavere. Boze dragi zar bas mislimo da je sve ovo u citavom svetu bas zbog nas Srba izazvano? Ocigledno vecina bas to misli. Trebali ste gospodji staviti ime i prezime, cisto da nekom normalnom ne zauzme krevet u bolnici, a ne daj Boze da do tog dodje, videli bi kuknjave i jadikovanja.

Oliver

12.11.2020. 06:12

Pozeljno bi bilo,da u ovakvim slucajevima,reaguje socijalna sluzba i ako je potrebno,psiholog,odnosno psihijatar, jer verovatno da detetu nije dozvoljeno da samo odlucuje o elementarnim stvarima i bes i nezadovoljstvo,da ne kazem frustraciju, roditelj,tj.majka,ispoljava na ovakav nacin. Sta ocekivati sutra?!