ZAVRŠNI turnir teniske sezone počinje u nedelju, a najbolji igrač sveta Novak Đoković svoj put do šeste titule počinje dan kasnije.

sima

13.11.2020. 10:28

Au brate koji nerealan i neodgovoran konentar. Prvo Nole nije u top formi to svi znamo,drugo isto poznajemo sva zvučna imena na turniru?sve jači od jačega. Prema meni momentalno imaju svi iste šanse da osvoje turnir?zato su i otišli. Polako treba da se navikavamo na mlade perspektivne i talentovane tenisere. Nole i Nadal su malo više preafektovani i nestabilni psihički,što je i normalno koliko dugo su na vrhu. Ali polako im je došlo vrema da se povlače iz aktivnog i vrhunskog igranja. Ja očekujem da će neko od mlađih osvojiti turnir.

Patriota

13.11.2020. 14:19

@sima - Баш си пријатељу претерао. Како може Шварцман да има исте шансе јао Новак? Надал има мање шансе због подлоге која му не одговара, али Новак је реално фаворит бр. 1,јер је најбољи на најважнијим турнирима са брзом подлогом. Добри су и Циципас, Зверев, Медведев, али Новак је фаворит бр 1....

Slavko

13.11.2020. 13:30

Sima, mislim da si u pravu. Nole i ne trenira dovoljno zadnjih dana, a i fokus mu nije baš na nivou. Volim ga, navijam ze njega, ali mislim da dolazi još jedo razočaranje kao u Parizu i Beču, jer nije to što je izgubio, več - kako! Mislim da je postigao ono što je ciljao, pa mu motivacija i fokus opadaju. Želim mu sreču!

Brana

19.11.2020. 10:40

Teško do titule? Trenutna forma oscilira gore dole ipak i tu ima taktike ko skim dalje u polufinalu, mislim da Novak zna najbolje šta i sa kim do titule. Zato je broj 1. Medju sobni skor mu daje da je najbolji teniser svih vremena, naravno za sada. Kasnije može i neko drugi oboriti Novakov rekord mada je to nemoguća misija. Pozdrav za Šampiona. Pozdrav