SANACIJA BULEVARA JOVANA DUČIĆA: Od sutra počinju radovi

Lj. P.

25. 10. 2022. u 15:02

U SREDU, 26. oktobra 2022. godine, počinju radovi na sanaciji Bulevara Jovana Dučića na Novom naselju, zbog čega će doći do potpune obustave saobraćaja na deonici od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića.

САНАЦИЈА БУЛЕВАРА ЈОВАНА ДУЧИЋА: Од сутра почињу радови

FOTO.Pres služba Grada

Saobraćaj na raskrsnici Bulevara Jovana Dučića i Ulice Bate Brkića će se nesmetano odvijati.

U toku je popravka kolovoza u Ulici Ćirila i Metodija, od Šarplaninske do Gorana Kovačića, a završetak radova očekuje se tokom sutrašnjeg dana, kada će biti uspostavljen redovan saobraćaja u ovoj ulici.

Radovi se od subote obavljaju i na trećoj deonici Futoškog puta, od Vršačke ulice do Bulevara Evrope. Prema planiranoj dinamici, radovi na desnoj kolovoznoj traci biće završeni za desetak dana, kada će se preći na suprotnu traku, odnosno deonicu od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope. Raskrsnica Futoškog puta i Bulevara Evrope biće prohodna za saobraćaj sve dok se ne završi sanacija obe kolovozne trake, a nakon toga pristupiće se radovima u zoni same raskrsnice.

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije upućuje apel svim učesnicima u saobraćaju da poštuju postavljenu signalizaciju i koriste alternativne pravce.   

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!