VREME DIKTIRA POČETAK SEZONE: Sve je spremno za kupanje na bazenima u Vranju i Vladičinom Hanu, čeka se sunce

J. S.

21. 06. 2023. u 12:59

POČETAK kupanja na otvorenim bazenima u Vranju još je pod znakom pitanja.

ВРЕМЕ ДИКТИРА ПОЧЕТАК СЕЗОНЕ: Све је спремно за купање на базенима у Врању и Владичином Хану, чека се сунце

Foto: Profimedia

Kako nadležni kažu ubrzano se radi na pripremama, ali datume otvaranja sezone diktiraju isključivo vremenski uslovi. Boban Mladenović, direktor Javne ustanova za upravljanje sportskim objektima u svojini grada „Sportski objekti“ u Vranju, kaže da je tehnički bilo planirano da bazen počne sa radom 20. juna, ali je zbog vremenskih (ne)prilika pomereno.

Ono što je izvesno je to da će cene ostati na prošlogodišnjem nivou. Cena celodnevne ulaznice je 200 dinara, za decu ispod pet godina ulaz je besplatan.

Kako je saopšteno i na najposećenijem bazenu u okrugu u Vladičinom Hanu ubrzano se radi na pripremi za početak sezone. Nakon čišćenja korita danas je gradski bazen počeo da se puni, a to znači da će uskoro početi sezona kupanja što u mnogome zavisi od vremenskih uslova u narednoj nedelji.

Bazen u Vladičinom Hanu je jednako popularan u dnevnoj varijanti, kada tokom vikenda broj kupača dostiže cifru od 1.500 kupača, ali je i mesto okupljanja i tokom večeri i noći kada se organizuju žurke i noćna kupanja.

Jedini zatvoreni bazen nalazi se u Vranjskoj Banji, tokom leta cene se neće menjati i za kupanje je potrebno izdvojiti 200 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)