PODELJENA AUTO-SEDIŠTA: Od grada stigao poklon za najmlađe Leskovčane

I. M.

18. 07. 2023. u 16:22

JOŠ 159 auto-sedišta podeljeno je roditeljima novorođene dece u Leskovcu koji su se prijavil i ostavrili pravo na jednokratnu pomoć tokom maja u juna ove godine.

ПОДЕЉЕНА АУТО-СЕДИШТА: Од града стигао поклон за најмлађе Лесковчане

foto: GU Leskovac

Pokloni za novorođene bebe uručeni su u sali leskovačkog Narodnog pozorišta, a stigli su iz ruku Lidije Dimitrijević, zamenice gradonačelnika, koja je istakla da je leskovačka lokalna samouprava siguran partner i stabilna podrška roditeljima tokom odrastanja njihove dece.

Istaknute su pojedine mere populacine politike kao što su jednokratna novčana pomoć porodiljama, naknada za udžbenike za sve učenike prvog razredai za sve učenike čije su porodice korisnici socijalne pomoći.

U okviru tih mera grad subvencioniše i boravak dece u privatnim vrtićima, dok će mališani, do 10 godina starosti, od Grada dobiti novogodišnje paketiće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)