ASFALTIRAJU ULICE U ŠAPCU: Veliki radovi u Kasarskim Livadama

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

01. 10. 2023. u 12:29

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić je u Mesnoj zajednici Kasarske Livade, posetio završne radove na asfaltiranju četiri ulice, rekonstruisanu raskrsnicu od ulica Dalmatinske i Stefana Prvovenčanog, i plato ispred Doma kulture koji je dobio potpuno novo ruho uz 14 parking mesta.

АСФАЛТИРАЈУ УЛИЦЕ У ШАПЦУ: Велики радови у Касарским Ливадама

foto v mitrić

-Jednaki uslovi za život u svim delovima na teritoriji grada, to je ono za šta se borimo. U Mesnoj zajednici Kasarske Livade završili smo radove na asfaltiranju četiri ulice - rekao je dr Pajić. - Reč je o ulicama Ljubormira Pavlovića, Nova 33, Nova 49 i Tanaska Rajića koje nikada nisu imale asfalt, a za čije asfaltiranje smo izdvojili oko 15 miliona dinara. Takođe, završili smo i radove na rekonstrukciji raskrsnice na potezu ulica Dalmatinske i Stefana Prvovenčanog, kao i uređenje platoa ispred Doma kulture i za ovu namenu iz gradskog budžeta izdvojeno je ukupno sedam miliona dinara. U toku je i izgradnja trotoara na Letnjikovcu dužine 1.000 metara.

Pajić kaže da gradska vlat nema politiku ,,dinar na dva”.

- Nismo kao prethodna vlast koja je uzimala novac od naših sugrađana da bi im uradila puteve - ističe čelni čovek grada na Savi. - Realizujemo sva obećanja zahvaljujući dobrom poslovanju grada i bez dinara ulaganja naših sugrađana. Nastavljamo da ulažemo u Šabac i da od njega stvaramo grad budućnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)