DEČIJA NEDELJA U SOKOBANJI: Prijem kod predsednika za najmlađe i najvažnije sugrađane

S. M. J.

04. 10. 2023. u 13:50

POVODOM Dečije nedelje predsednik Opštine Sokobanja Miodrag Nikolić organizovao je prijem za učenike OŠ "Mitropolit Mihailo" i predškolce Predškolske ustanove “Bucko“.

ДЕЧИЈА НЕДЕЉА У СОКОБАЊИ: Пријем код председника за најмлађе и најважније суграђане

Foto: Opština Sokobanja

Deca su još jednom pokazala da su vrlo zainteresovana za svoj grad, ali i za ustanovu koju pohađaju, prezentujući prvom čoveku opštine Sokobanja, na tradicionalnom prijemu, svoje želje za unapređenjem i nastave, ali i uslova rada.

-Deca su, kao i uvek, imala konstruktivne predloge, od kojih su mnogi već planirani i biće realizovani u naredna dva meseca, a nekei i tokom sledeće godine – kaže Miodrag Nikolić, predsednik opštine.

Nikolić je, sa svojim timom Milenaom Radenković Gaćeša, Oliverom Denić, Lelaom Mladenov i Sanjom Bogdanović organizovao prijem za najmlađe, podsetivši ih da je najvažnije da odrastu u dobre ljude.

-Savet deci je da dobro uče, da daju sve od sebe da budu dobri prijatelji, pomažu drugima kada su u mogućnosti, i da budu tolerantni prema svojim vršnjacima - kako bi jednog dana postali dobri ljudi i time učinili svet lepšim. Mi ćemo nastaviti da nagrađujemo najbolje učenike i motivišemo sve đake naše škole da vredno uče, trudimo se da i roditeljima olakšamo školovanje dece, a kroz razgovor sa decom i osluškujući njihove želje i potrebe trudićemo se i dalje da od Sokobanje kreiramo idealan ambijent za radosno odrastanje – rekao je Miodrag Nikolić.

U Sokobanji se povodom Dečije nedelje organiziju brojne aktivnosti. Za decu PU „Bucko“ i OŠ "Mitropolit Mihailo" i opštinski Kulturni centar poklonio im je predstave „Aska i vuk“ i „Kako je Nikola dobio brata“, a do kraja nedelje će biti u prilici da uživaju i u predstavi „Čarobno drvo”, kao i poetskom programu Vlaste Cenića, pesnika za decu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)