"PLEMENITOST PRE SVEGA": Novosađanin spasao život sugrađanki - zaustavio autobus i bez razmišljanja krenuo u akciju

Novosti online

05. 10. 2023. u 19:44

MALIM herojima nazivamo one koji neprimetno i bez pompe čine da ovaj svet bude bolji, a da pritom ne stignu ni da se osvrnu na svoja dobra dela.

ПЛЕМЕНИТОСТ ПРЕ СВЕГА: Новосађанин спасао живот суграђанки - зауставио аутобус и без размишљања кренуо у акцију

S.B.

Za njih saznamo sasvim slučajno onom starom metodom "dobar glas daleko se čuje". To je slučaj i sa Ferdi Berišom, vozačem autobusa novosadskog JGSP-a čiji herojski čin je dotakao Novosađane.

Naime, kako je na zvaničnoj Instagram stranici podelilo ovo Javno gradsko saobraćajno preduzeće, Beriša je juče dok je vozio autobus preko Petrovaradinskog mosta video jednu ženu kako pokušava da skoči u reku.

- Naš vozač Ferdi Beriša juče je spasao jedan život. Vozeći preko Petrovaradinskog mosta ugledao je ženu sa očiglednom namerom da skoči u reku, izašao je brzo iz autobusa i uspeo da je spreči u naumu. Plemenitost pre svega! Ponosni smo na našeg dobrog Berišu! - naveli su iz JGSP-a.

Ovaj Novosađanin je tim činom spasao svoju sugrađanku. Bez razmišljanja, kako je zahtevala situacija u kojoj se mora odmah reagovati, Beriša je uspeo da je odgovori od namere da sebi oduzme život. Njegov plemeniti potez treba da bude inspiracija svima.

(Blic)

BONUS VIDEO: KNjIGE I BIBLIOTEKE SU NAŠE SKLONIŠTE: Drugi čuvar vremena je prošlost

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)