PODLOGA ZA NOVE ASOVE: Obnovljen košarkaši teren u Dositejevoj ulici u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

08. 10. 2023. u 11:40

POSLE brojnih inicijativa, košarkaški teren u Dositejevoj ulici u Kraljevu, smešten izmeđi stambenih blokova, na kojem su stasavale i igrale se brojne generacije mlališana iz ovog naselja dobio je novu podlogu, a uskoro će biti postavljene i nove table i obruči.

ПОДЛОГА ЗА НОВЕ АСОВЕ: Обновљен кошаркаши терен у Доситејевој улици у Краљеву

GU u Kraljevu

Sredstva za rekonstrukciju izdvojena su iz gradskog budžeta, a obilazeći radove gradonačelnik dr Predrag Terzić je naglasio da će se u narednom periodu obnavljati i graditi novi sportski tereni i na gradskom i prigradskom, kao i na seoskom području.

- Na ovm terenu su svoje prve sportske korake napravili brojni Kraljevčani, a među njima i naši zlatni odbojkaši, braća Nikola i Uroš Kovačević – rekao je Terzić. - U saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta rekonstruisali smo i terene kraji Ibra, a gradićemo nova igrališta kako bismo svakom detetu, bez obzira gde živi, omgogućili da se bavi sportom i rekreacijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost