POŠTO JE BEBA: Premijera predstave u Jagodini

Z. GLIGORIJEVIĆ

09. 10. 2023. u 14:25

PREMIJEROM predstave „Pošto je beba“ u režiji Bojana Miloradovića, u kojoj je on jedini protagonista, u jagodinskom Kulturnom centru počela je nova pozorišna sezona.

ПОШТО ЈЕ БЕБА: Премијера представе у Јагодини

Foto:Z.Gligorijević

Predstava „Pošto je beba“ nastala je u koprodukciji „Velikog teatra” i Gradskog pozorišta u Jagodini. Reč je o komediji koja prvenstveno ima za cilj da nasmeje publiku, postavljajući ujedno pitanja o mentalitetu našeg naroda.

- Tekst je napisao Novica Savić, veoma igran dramski pisac. Radi se o mladom čoveku, Muniši, koji želi da pobegne od svog oca i sredine u kojoj živi, sa ciljem da pobegne i od svih nedaća svog života. On sve to predstavlja na jedan komičan način stojeći na železničkoj stanici gde upoznaje jednu ženu. I onda se radnja odvija dalje. Svakako, predstava ima puno poruka o našem mentalitetu sa ciljem da dobro nasmeje publiku i zabavi je, ali i da postavi brojna pitanja svima nama, što i jeste cilj pozoriša - da se svi zapitamo nakon predstave - rekao je Bojan Miloradović, režiser i glumac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

JEZIVI OSEĆAJI! Novak Đoković skrhan: Naravno da sam zabrinut!