VETAR NAPRAVIO HAOS PO CELOJ SRBIJI: Drveće iščupano iz korena, popadalo po automobilima i ulicama (FOTO)

Novosti onlajn

03. 11. 2023. u 13:13

JAK vetar pravi haos po Beogradu, građani javljaju da je drveće iščupano iz korena i da je popadalo po ulicama i parkiranim automobilima.

ВЕТАР НАПРАВИО ХАОС ПО ЦЕЛОЈ СРБИЈИ: Дрвеће ишчупано из корена, попадало по аутомобилима и улицама (ФОТО)

Blok 37, Foto privatna arhiva

Drvo je usled jakih udara vetra palo i oštetilo parkiran automobil u Ulici narodnih heroja na Novom Beogradu, pišu građani na društvenim mrežama i objavljuju fotografije i snimke.

I u Palmira Toljatija, ulici takođe na Novom Beogradu, vetar je iščupao stablo na parkingu, a grane su popadale po automobilima.

Deo visokih grana ovde je pao i na ulicu.

Građani javljaju i da su grane pale i na putu u Rakovici, ali je jedan savesni građani zaustavio svoj automobili i sklonio ih sa puta.

Jak vetar širom Srbije

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Jak vetar pravi haos i po Srbiji. Tako je u Bajinoj Bašti, u mestu Zlodol, naočigled prolaznika vetar iščupao drvo koje je palo na kolovoz i znatno usporilo saobraćaj. Vetar je odneo krov i sa zgrade u Malom Zvorniku.

RHMZ je upozorio na olujne udare vetra, u Beogradu do 70 km/h

Kako je upozorio RHMZ, danas će duvati jak južni i jugozapadni, a u košavskom području jak jugoistočni vetar sa udarima olujne jačine.

Najjači udari vetra očekuju se na jugu Banata, u donjem Podunavlju i na planinama (lokalno i preko 100 km/h), dok će udari košave u Beogradu dostizati 60-70 km/h. Vetar će oslabiti krajem dana.

Foto: Printskrin/RHMZ

(Blic)

BONUS VIDEO: POŽAR NA BRANKOVOM MOSTU: Vatrena stihija "progutala" autobus

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom