ZAHVALNICE NAJUSPEŠNIJIM NASTAVNICIMA: U Kraljevu skromno i svečano obeležen Dan prosvetnih radnika

G. ĆIROVIĆ

09. 11. 2023. u 10:41

Prigodnom i skromnom svečanošću u sali Gradske uprave i dodelom zahvalnica najuspešnijim nastavnicima u Kraljevu je obeležen Dan prosvetnih radnika.

ЗАХВАЛНИЦЕ НАЈУСПЕШНИЈИМ НАСТАВНИЦИМА: У Краљеву скромно и свечано обележен Дан просветних радника

GU u Kraljevu

Ovom prilikom, rukovodilac Školske uprave Bojana Marinković i predsednik Privremenog organa dr Predrag Terzić uručili su ukupno 80 zahvalnica nastavnicima ovdašnjih osnovnih i srednjih škola za izuzetan uspeh njihovih učenika koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim i međunarodnim takmičenjima, kao i smotrama znanja tokom prethodne školske godine.

GU u Kraljevu

 

- U saradnji sa gradom Kraljevom, želeli smo da zahvalimo svim prosvetnim radnicima koji svojim radom i zalaganjem dokazuju koliko je bitno i časno baviti se ovim poslom. Želimo da pokažemo koliko je značajna uloga vaspitača, učitelja i nastavnika koji su uzor za sve nas - rekla je ovom prilikom Bojana Marinković. - Sa jedne strane čuvamo tradiciju i bogato kulturno nasleđe, a s druge modernizujemo uslove rada i tehnike podučavanja i sve ono što nas vodi ka putu za ostvarivanje ciljeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)