URUČENA PRIZNANJA „NAJBOLJE IZ VOJVODINE“: Podsticaj za podizanje kvaliteta proizvoda i usluga u pokrajini

Z. GRUMIĆ

29. 11. 2023. u 14:54

PREDSEDNIK Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas u Novom Sadu sertifikat sa oznakom kvaliteta „Najbolje iz Vojvodine“, koji je ove godine dobilo 13 domaćih privrednih preduzeća, zanatskih radnji, udruženja i drugih organizacija za vrhunske domete u kategorijama proizvoda, usluga, starih zanata i manifestacija.

УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА „НАЈБОЉЕ ИЗ ВОЈВОДИНЕ“: Подстицај за подизање квалитета производа и услуга у покрајини

Pres služba Pokrajinske vlade

Na odgovarajućem konkursu za to visoko pokrajinsko priznanje bilo je pristiglo 50 prijava među kojima je stručna komisija odabrala one najbolje, istakao je Mirović na prigodnoj svečanosti u Holu Pokrajinske vlade i naglasio da se i tom odlukom podiže kvalitet proizvoda i usluga u Vojvodini.

- Ovaj sertifikat biće ne samo priznanje nego i podsticaj za nove ideje i kreativne poslovne poduhvate – kazao je predsednik Pokrajinske vlade i naglasio da je cilj tog konkursa kao i drugih podsticajnih mera u prvom redu da budu podržana preduzeća u vlasništvu domaćih privrednika.

- Među dobitnicima su danas sa nama baš ti ljudi, koji su razvijali svoje kompanije, zanate, svoje proizvode, sadržaje, usluge i time razvijali čitavo naše društvo i Vojvodinu a time i celu Srbiju – rekao je Mirović na svečanosti priređenoj u Holu Pokrajinske vlade.

U ime nagrađenih zahvalio je proslavljeni glumac i reditelj Lazar Ristovski, predstavnik privrednog društva „Zilion film“ koje je sertifikat dobilo za manifestaciju „Film festival Ravno Selo“.

- Postoji trenutak kada zanat prelazi u umetnost, što je Komisija prepoznala – rekao je Ristovski dodajući da je u ovom slučaju uspeh u poslu nagrađen ovim lepim priznanjem.

Ovogodišnji nosioci oznake „Najbolje iz Vojvodine“ su i vinarije vinarije Kovačević, Deurić i Kiš, sportsko-rekreativna manifestacija „Tur de Fruška“, privredno društvo „Plamen Grad“, TO Nova Crnja, Kovačka radionica Mesaroš, zanatska radnja „Maca Papučarica“, ikonopisna radionica Stanković, zdravstvena ustanova „Medlab“, udruženje „Sač 2012“ i ugostiteljska radnja „Prerada kafe i čaja KFTRJ“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)