NAJVEĆI DOPRINOS: Grad Sombor prednjači u podršci zapošljavanju

J. L.

26. 12. 2023. u 18:12

Povodom 102 godine od osnivanja i rada Nacionalne službe za zapošljavanje, Grad Sombor koji je dobio zahvalnicu za jednu od lokalnih samouprava koje su dale najveći doprinos zapošljavanju.

НАЈВЕЋИ ДОПРИНОС: Град Сомбор предњачи у подршци запошљавању

foto: Grad Sombor

-Zahvaljujem Nacionalnoj službi na tome što je prepoznala naš rad i trud u pogledu mera aktivne politike zapošljavanja. Grad Sombor je donošenjem lokalnog akcionog plana zapošljavanja za 2023. godinu davao subvencije poslodavcima za zapošljavanje nezaposlenih lica iz kategorije teže zapošljivih na novootvorenim radnim mestima, kao i subvencije za samozapošljavanje nezaposlenih lica radi osnivanja radnje, zadruge ili drugog oblika preduzetništva. Nastavićemo da sarađujemo sa Službom kako bi obezbedili posao svima koji žele da rade i da imaju sopstvena primanja - rekla je zamenica gradonačelnika Ljiljana Tica.

Od svog osnivanja 1921. godine do danas, Nacionalna služba za zapošljavanje se transformisala u jaku, sigurnu i stabilnu instituciju sa jasno definisanim ciljevima i kvalitetom usluga. Grad Sombor kao izuzetan partner, radi na tome da obezbedi što bolje uslove za zapošljavanje svih kategorija stanovništva kako bi se smanjio broj nezaposlenih i kako bi se doprinelo boljem životnom standardu građana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić