BIRAJU SE KOMISIJE: Za sutra zakazana sednica Skupštine grada Kraljeva

G. ĆIROVIĆ

12. 02. 2024. u 10:33

Jedna od glavnih tačaka sutrašnje sednice Skupštine grada Kraljeva, treće u novom odborničkom sazivu, biće formiranje skupštinskih komisija.

БИРАЈУ СЕ КОМИСИЈЕ: За сутра заказана седница Скупштине града Краљева

G.Šljivić

Ovom prilikom, prema rečima Nenada Markovića, predsednika kraljevačkog lokalnog parlamenta, odbornici bi trebalo da izaberu predsednike i članove 12 skupštinskih komisija.

- Ukupan broj članova tih komisija biće 49 iz redova odborničkih grupa koje su formirale skupštinsku većinu i 36 iz redova opozocije – pojašnjava Marković.

Već na narednoj sednici lokalnog parlamenta odbornici bi trebalo da razmatraju Programe i poslovanje ovdašnjih javnih preduzeća i ustanova, a preduslov za njihovo usvajanje upravo je formiranje Komisije za društvene delatnosti Skupštine grada Kraljeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)