SVILAJNČANI POMAŽU SUGRAĐANINU: Humanitarne akcije za sakupljanje novca za lečenje Kristijana Golubovića

Z. GLIGORIJEVIĆ

27. 02. 2024. u 21:12

Kako je Kristijanu Goluboviću (27) iz Svilajnca, koji boluje od karcionoma debelog creva, hitno potreban tretman u inostranstvu, njegovi sugrađani organizovaće niz akcija za prikupljanje novca.

СВИЛАЈНЧАНИ ПОМАЖУ СУГРАЂАНИНУ: Хуманитарне акције за сакупљање новца за лечење Кристијана Голубовића

Foto:TV Centar

Humanitarni bazar učeničkog parlamenta Srednje škole Svilajnac biće organizovan sutra, 28. februara, na Trgu Stevana Sinđelića od 10 do 13 časova. U 20 sati predviđena je predstava „Neka spadnu maske“ u Centru za kulturu Svilajnac. U petak će biti organizovan humanitarni bazar u dvorištu OŠ „Stevan Sinđelić“ u selu Vojska, u 18 sati humanitarni bazar u OŠ „Branko Radičević“ u selu Sedlaru.

Veliki humanitarni bazar i dnevna žurka na Trgu Stevana Sinđelića planirana je za subotu, 2. marta, od 10 do 13 sati, a u isto vreme i na istom mestu biće organizovana i akcija „Doniraj čep da život bude lep“. U 14,30 biće odigrana prvenstvena utakmica FK „Radnički“ Svilajnac - FK „Radnički“ Pirot na stadionu na Bojači, a od 19 časova počeće humanitarni koncert za Kristijana u Domu kulture u Kušiljevu.

Humanitarni auto skup za Kristijana biće organizovan u nedelju, 3. marta, na stadionu na Bojači, a humanitarni 3x3 basket turnir za Kristijana u 14 sati u hali sportova u Svilajncu.

Kristijanu je opaka bolest dijagnostikovana 2017. godine. Operisan je pet puta , a osam puta je tretiran X nožem. Nedavno je primio i 4. ciklus biološke terapije od ukupno 5 koliko je potrebno do hitnog tretmana u inostranstvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)