LOZNICA DOBIJA NOVU IZVRŠNU VLAST: Sutra sednica lokalnog parlamenta

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

28. 02. 2024. u 20:35

Posle konstutivne sednice novog sastava lokalnog parlanenta, sutra (četvrtak) biće održana sednica Skupštine grada na kom će biti izabrani funkcioneri izvšne lokalne vlasti.

ЛОЗНИЦА ДОБИЈА НОВУ ИЗВРШНУ ВЛАСТ: Сутра седница локалног парламента

Foto:V.Mitrić

Odbornici su za predsednicu lokalnog parlamenta, na predhodnom zasedanju, izabrali Milenu Manojlović Knežević (SNS), koja je, i do sada, bila na toj funkciji,a  za sekretara Dejana Marković, koji je, i u predhodnom mandatu sedeo u predsednicu SG.

Sutra treba da se glasa, u paketu, za gradonačelnika, zamenika gradonačelnika i članove Gradskog veća.Takođe, odbornici će odlučivati i  zameniku predsednika Skupštine grada.Izvesno je da skupštinsku većinu  ima SNS, ali i da će u kolaciji biti SPS, koje očekuje,  najverovatnije, mesto zamenika predsednika SG i člana Gradskog veća.

Imena kandidata o kojima će se izjašnjavati odbornici biće poznata na sednici, ali, kako "Novosti" saznaju, neće biti nikakvih specijalnih iznenađenja u odnosu na ranije kadrovanje i rukovođenje  u gradu na Štiri, ali da će biti izvesnih kadrovskih "osveženja".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu