ISLJUČENJE STRUJE U 20 LESKOVAČKIH MESTA: Radovi na rekonstrukciji trafostanice u Turekovcu

I. M.

25. 03. 2024. u 14:55

Na teritoriji Leskovca sutra će bez struje biti 19 sela i jedno naselje, a do isključenja će doći zbog planiranih radova na trafostanici „Turekovac“.

ИСЉУЧЕЊЕ СТРУЈЕ У 20 ЛЕСКОВАЧКИХ МЕСТА: Радови на реконструкцији трафостанице у Турековцу

Foto: I. Mitić

Ogranak „Elektrodistribucije“ u Leskovcu najavio je rekonstrukciju građevinskog dela 35/10 kilovoltne trafostanice „Turekovac“, za 26. mart, u periodu od devet do 16 časova.

Zbog toga struju neće imati deo leskovačkog naselja Čifluk Mira kao i sela: Belanovce, Milanovo, Dušanovo, Podrimce, Petrovac, Karađorđevac, Gornje i Donje Stopanje, Vinarce, Svirce, Vlase, Donje i Gornje Trnjane, Donje i Gornje Sinkovce, Kukulovce, Turekovac i vikend naselja Pašina Česma i Petrovac.

Uz molbu za razumevanje potrošačima je upućen savet da, u periodu izvođenja radova, isključe svoje uređaje sa mreže i da ih uključe pošto bude obnovljeno snabdevanje električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odloženi, a o novom terminu isključenja građani će blagovremeno biti obavešteni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024