RADIONICA O SEOSKOM TURIZMU: Poziv građanima da prijave svoje učešće

I. M.

05. 04. 2024. u 11:29

U Vlasotincu se priprema radionica za sve oni koji se bave ili nameravaju da se oprobaju u seoskom turizmu, a rok za prijavu učesnika traje do 16. aprila, najavljeno je iz Turističke organizacije ove opštine.

РАДИОНИЦА О СЕОСКОМ ТУРИЗМУ: Позив грађанима да пријаве своје учешће

foto: I.Mitić

Radionicu će održati nacionalni ekspert za turizam Branko Kresojević. On će učesnike informisati o mnogim aspektima bavljenja seoskim turizmom, od kategorizacije smeštaja u domaćoj radinosti do pisanja projekata kojima se može konkurisati za razne vrste podsticaja u ovoj oblasti.

U pozivu se ističe da oni koji žele da se bave seoskim turizmom ne moraju da izdaju ceo objekat, već i samo jednu sobu, ali pre toga moraju da se upoznaju sa ovom vrstom poslovanja.

Radionica je namenjena i pojedincima koji se već bave seoskim i agro-turizmom. Uz obilazak dva seoska domaćinstva, učesnici će imati pirliku da čuju savete, preporuke i smernice neophodne za bavljenje turizmom u seoskoj sredini.

Radionica će biti održana 18. aprila, od 9.30 časova, u sali Skupštine opštine Vlasotince, a zainteresovani građani mogu da se prijave za učešće vlasotinačkoj Turističkoj organizaciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)