LIGA MALIH ŠAMPIONA: Finale za predškolce sa područja Vlasotinca

I. M.

08. 04. 2024. u 14:00

U vlasotiničakom SRC „Vlasina“ sutra će biti održano finalno takmičenje „Lige malih šampiona“ za ovu opštinu u organizaciji Sportskog saveza Vlasotinca i Predškolske ustanove „Milka Dimanić“.

ЛИГА МАЛИХ ШАМПИОНА: Финале за предшколце са подручја Власотинца

Foto: OU Vlasotince

Nadmetanje malih sportista počeće u 18 časova, a mešovite grupe dečaka i devojčica, predškolskog uzrasta i starijih grupa predškolskih ustanova, nadmetaće se u dve discipline: stafetni poligon sa preprekama i štafetna trka na 20.000 sentimetara.

„Liga malih šampiona“ je nacionalni projekat koji organizuju Savez za predškolski sport i fizičko vaspitanje i Sportski savez Srbije, uz podršku Ministarstva sporta.

Ove godine Liga će biti organizovana u četrdesetak gradova i opština Srbije sa ciljem da se kod dece razvijaju psihomotorne sposobnosti, takičarski duh i socijalizacija.

Mališani iz Vlasotinca su minulih sedmica vežbala sa stručnjacima iz Sportskog saveza. Svi učesnici dobiće diplome i medalje, a dve pobedničke ekipe i pravo učešća na završnom takmičenju koje će biti održano u Beogradu, za vreme Velikog sajma sporta, u septembru ove godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)