PAS UJEO DVOJE DECE U GABROVCU: Jezivi detalji - oglasili se iz Hitne

J. Ć.

17. 04. 2024. u 01:00

DVOJE učenika Osnovne škole u Gabrovcu kraj Niša zadobila su lakše povrede kada ih je u dvorištu napao pas. Na svu sreću, deca su prošla sa lakšim povredama, a škola je obavestila sve nadležne službe.

ПАС УЈЕО ДВОЈЕ ДЕЦЕ У ГАБРОВЦУ: Језиви детаљи - огласили се из Хитне

J.ć.

Zasad nema informacija o tome da li je u piranju vlasnički ili napušteni pas.

Učenik petog razreda izašao je na mali odmor ispred škole i u dvorištu škole ga je pas uhvatio za prst. On je odmah pobegao, odreagovali su nastavnici, pedagogica i pozvali smo hraniteljku pošto je dete u hraniteljskoj porodici. To smo mi sanirali i on je otišao kod lekara, nije velika povreda već ogrebotina na prstu. Posle, na velikom odmoru devojčicu je ujeo za obe ruke – jedan ujed je na šaci, vidi se tačno ceo zub je ušao, a drugi ujed je na zglobu iznad šake, kaže direktorka škole Glorija Radojičić.

U Hitnoj pomoći potvrđuju da su u pitanju površinske povrede.

-Zbog antitetanusne i antibiotske zaštite moramo dete da zbrinemo na Dečijoj hirurgiji jer su ujedne rane i od pasa i od ljudi prilično prljave i zbog toga mora da se malo više vodi računa, kaže dr Maja Stojanović.

Škola je o svemu obavestila sve nadležne službe. Direktorka Radojičić kaže da su radnici Zoo higijene otišli da traže tog psa koji do sada nije dirao decu, ali je napadao druge meštane.

U ovom selu Zoo higijena JKP Mediana u martu je uhvatila jednog psa, a u februaru dva i to kod manastira.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)