NOVI DIREKTORI ZA BRŽI RAZVOJ: Slede promene na čelnim pozicijama pojedinih gradskih preduzeća u Novom Sadu

Z. GRUMIĆ

01. 10. 2020. u 09:37

POSLE nedavnih postizbornih kadrovskih promena na čelnim funkcijama u Skupštini grada Novog Sada i u sastavu Gradskog veća uslediće i izmene direktora u nekoliko javnih i javno-komunalnih preduzeća, sve u skladu sa politikom menjanja kadrova, koju je proklamovao pobednički SNS.

НОВИ ДИРЕКТОРИ ЗА БРЖИ РАЗВОЈ: Следе промене на челним позицијама појединих градских предузећа у Новом Саду

Foto Z. Grumić

Na trećoj sednici gradskog parlamenta u novom sazivu, koja će kao i prethodne dve u petak biti održana u Velikoj sali Skupštine AP Vojvodine zbog primene mera zaštite od kovida 19, među brojnim tačkama dnevnog reda biće i predlozi o nekim novim kadrovskim rešenjima.

Tako će, prema do sada utvrđenom planu, novi ljudi biti postavljeni na čelo "Novosadske toplane", "Informatike", "Tržnice", Stambene agencije grada Novog Sada...

- Kadrovskih promena će biti, ali se suštinski neće ništa menjati u funkcionisanju grada. Kako će se oni pokazati na novim dužnostima, videćemo. Niko nema blanko podršku - rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.

On je potvrdio da će direktora "Toplane" Dobrosava Arsovića, koji posle šest godina uspešnog vođenja tog preduzeća odlazi u penziju, zameniti Nenad Barac, dosadašnji direktor "Informatike".

Ostavke su podneli i direktori "Tržnice" i Stambene agencije grada Dušan Bajić i Goran Zarić, pa će ih na osnovu predloga Gradskog veća zameniti novi kadrovi.

Vučević je napomenuo da će, čim reši još neke dileme u vezi s određenim kadrovskim rešenjima, njih predložiti Gradskom veću.

BUDžET

ODBORNICI će se izjasniti i o predlogu završnog računa lanjskog budžeta grada, u iznosu od 29,9 milijardi dinara, kao i o izveštaju o njegovom izvršenju u periodu od 1. januara do 30. juna ove godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo