KORONA ODNELA JOŠ DVA ŽIVOTA: U Leskovcu preminula žena iz Vlasotinca, a u Nišu muškarac iz Leskovca

Игор Митић
Igor Mitić

15. 11. 2020. u 12:40

U KOVID delu leskovačke Opšte bolnice juče je preminula pacijentkinja iz Vlasotinca, stara 73 godine, a u niškom Kliničkom centru bitku sa koronom izgubio je Zoran Kostić(52), profesor fizike u leskovačkim osnovnim školama Josif Kostić i Svetozar Marković.

КОРОНА ОДНЕЛА ЈОШ ДВА ЖИВОТА: У Лесковцу преминула жена из Власотинца, а у Нишу мушкарац из Лесковца

Foto: I.Mitić

Od preminulog profesora na društvenim mrežama opraštaju se njegove kolege i prijatelji mnoštvom komplimenata koji se odnose na njegove ljudske i profesionalne kvalitete.

Profesor Kostić je tokom svoje karijere radio u više osnovnih i srednjih škola, a bio je i dugogodišnji predsednik Podružnice Društva fizičara u Leskovcu. Autor je više stručnih seminara, prezentacija i naučnih radova, a ostaće upamćen po jedinstvenom odnosu prema učenicima i kolegama.

U kolektivima u kojema je radio ističu da će njegov vedar duh, prava ljudska dobrota i topao osmeh zauvek nedostajati. Kostić je, kroz svoj dugogodišnji rad, pokazao svestranost, kreativnost, predanost i ozbiljnost kao i izuzetan profesionalizam. Saopšteno je i to da za sobom nije ostavio svoju decu i naglašeno da je mnogo dece izveo na pravi put.

Broj hospitalizovanih u leskovačkoj kovid bolnici juče je naglo porastao. Primljeno je 12 novih pacijenata, a ukupan broj porastao je na 36 osoba, od kojih je 25 na terapiji kiseonikom.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)