SVE TEŽA EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U RASINSKOM OKRUGU: Preminule dve osobe, iz Kruševca i Trstenika

S.BABOVIĆ

15. 11. 2020. u 13:18

DVA lica, iz Kruševca i Trstenika, kod kojih je potvrđen KOVID-19 preminula su u zadnja 24 sata,čime se broj smrtnih slučajeva Rasinskom okrugu,koji se dovodi u vezu sa KOVID infekcijom popeo na 63.U međuvremenu,registrovano je još 70 novoinficiranih sa teritorije koju pokriva Zavod za javno zdravlje Kruševac: 33 u Kruševcu,19 u Trsteniku,16 u Aleksandrovcu,dok je jedan slučaj virusa korona potvrđen u Varvarinu.

СВЕ ТЕЖА ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У РАСИНСКОМ ОКРУГУ: Преминуле две особе,  из Крушевца и Трстеника

Foto: S.Babović

Infekcija se širi i u školskom sistemu: od početka školske godine virus je registrovan kod 40 učenika i 12 nastavnika. Od početka epidemije u okrugu je potvrđeno 2.560 slučajeva novog virusa.Najveći broj pozitivnih nalaza na KOVID-19, zabeležen jeu Kruševcu-1.341 i Aleksandrovcu-555.

U Trsteniku je do sada potvrđeno 347,u Brusu-136,Varvarinu-97 i u Ćićevcu-83 slučaja.Na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice u Kruševcu trenutno se leče 72 pacijenta,a kao izlečeni vodi se 1.621 pacijent.U režimu zdravstvenog nadzora je 6.784 lica iz okruga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)