ČAK 120 UČENIKA NE DOLAZI U ŠKOLU: Dve srednje škole u Vlasotincu prešle na nastavu na daljinu

I.M.

25. 11. 2020. u 19:52

TEHNIČKA škola i Gimnazija „Stevan Jakovljević“ u Vlasotincu danas su prešle na nastavu na daljinu.

ЧАК 120 УЧЕНИКА НЕ ДОЛАЗИ У ШКОЛУ: Две средње школе у Власотинцу прешле на наставу на даљину

Foto: I Mitić

Ove srednje škole koriste istu zgradu, a saglasnost da pređu na onlajn nastavu dobile su od nadležne školske uprave. Odluka je doneta jer, od ukupno oko 900 učenika, sedam ima pozitivan nalaz na virus korona, a od 150 nastavnika, u obe škole, petoro je zaraženo virusom. Još 120 učenika ne dolazi u školu zbog toga što ima simptome respiratornih infekcija i taj broj se svakodnevno povećava.

Nadležni u školama ističu da je anketa sprovedena među roditeljima pokazala da je većina saglasna sa odlukom koja je doneta. Posle dve sedmice, u zavisnosti od epidemiološke situacije, odluka će biti preispitana i eventualno promenjena.

U vlasotinačkom Domu zdravlja danas je, antigenskim testovima, testirano 36 osoba od kojih je 15 pozitivno. Rezultati PCR testiranja pokazuju da je u ovoj opštini danas potvrđeno još 12 slučajeva novogoboljevanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)