DANAS 35 HOSPITALIZOVANIH NA KOVID ODELJENJU: Poslednji podaci iz Opšte bolnice u Paraćinu ohrabruju

Z.R.

04. 01. 2021. u 20:36

I POSLE novogodišnjih praznika nastavljeno je smanjenje broja “ležećih” pacijenata na kovid-odeljenju paraćinske bolnice, a prema današnjim podacima ih je 35. Troje obolelih je na neinvazivnoj ventilaciji, a jedan pacijent je preminuo.

ДАНАС 35 ХОСПИТАЛИЗОВАНИХ НА КОВИД ОДЕЉЕЊУ: Последњи подаци из Опште болнице у Параћину охрабрују

Foto: Z. Rašić

Prilično je smanjen i broj pregleda u obe kovid ambulante,bolničkoj i Doma zdravlja. U poslednja 24 sata u bolničkoj ambulanti bilo je 35 pregleda, nakon kojih su tri osobe primljene u bolnicu, a bio je i isti broj otpusta.

Prema izveštaju Doma zdravlja, u petak, 1. januara, u njihovoj kovid-ambulanti pregledano je 68 osoba, ali su samo 23 pregleda bila prva, a antigenski testovi bili su pozitivni kod petoro. U subotu, 2. januara, bilo je ukupno 37 pregleda i sedam pozitivnih antigenskih testova. Tokom praznika nisu uzimani uzorci briseva za PCR.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)