''GRANATIN'' NAJDUŽI NIZ U ISTORIJI JE ZAVRŠEN: "Boginja provincije" nastavlja trku za Evropu

O. M.

13. 05. 2023. u 11:55

SALERNITANA i Atalanta sastaju se u 35. kolu italijanske Serije A.

ГРАНАТИН НАЈДУЖИ НИЗ У ИСТОРИЈИ ЈЕ ЗАВРШЕН: Богиња провинције наставља трку за Европу

FOTO: Tanjug/AP

Domaći tim je trenutno 15. na tabeli sa 35 bodova i nedostaje mu pet da matematički obezbedi opstanak, dok su gosti šesti sa 58 bodova, pet manje od mesta koje vodi u Ligu šampiona i tri od mesta koje vodi u Ligu Evrope, mada bi se i šesti tamo našli ako Inter osvoji Kup Italije u finalu protiv Fjorentine.

Salernitanin najduži niz u klupskoj istoriji od deset utakmica bez poraza, od kojih je čak osam bilo nerešenih, u Seriji A prekinut je porazom od Empolija od 2:1 u ponedeljak.

Relativno velika bodovna prednost u odnosu na ekipe koje su u zoni ispadanja može da bude "optička varka" jer ekipu Paula Souse očekuje težak raspored do kraja prvenstva. Posle Atalante dočekuje Romu i Udineze a gostuje Kremonezeu koji se bori za opstanak.

U prvom delu sezone Atalanta je pobedila čak 8:2, a Salernitana nema trijumf nad "boginjom provincije" u poslednjih deset međusobnih susreta.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene