''ŽABE'' BI DA SE VRATE U LA LIGU: Fenjeraš ne sme da predstavlja problem

V.M.

15. 05. 2023. u 13:40

LEVANTE dočekuje Ibicu od 21.00 u Valensiji.

ЖАБЕ БИ ДА СЕ ВРАТЕ У ЛА ЛИГУ: Фењераш не сме да представља проблем

Foto: Profimedia

Borba za plasman u elitu je neverovatno ujednačena i domaćin ima fantastičnu priliku da zauzme poziciju koja direktno vodi u La ligu. Levante je trenutno peti na tabeli, ali ima samo tri boda manje od drugoplasiranog Las Palmasa. O ujednačenosti borbe dovoljno govori podatak da lider Granada ima samo šest bodova više od Albasetea koji zauzima šesto mesto.

Što se tiče same forme, ''žabe'' su u ozbiljnom padu. Na poslednjih pet utakmica osvojile su samo pet bodova i vreme je da se vrate na pobedničke staze u samoj završnici prvenstva. Levante je odigrao čak 17 remija ove sezone, što je uz Las Palmas najviše u ligi.

Sa druge strane, Ibica je izgubila sve šanse za opstanak i četiri kola pre kraja nalazi se na pretposlednjem mestu sa 29 osvojenih bodova, čak 20 manje od Hihona koji je prvi tim iznad crte. Dovoljno o mizernoj sezoni govori podatak da je današnji gost poražen čak 22 puta ove sezone.

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoni Levante je sa igračem manje slavio nakon preokreta rezultatom 1:2.

Verujemo da će ekipa iz Valensije večeras upisati novi trijumf.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene