''PANČEVAČKA DIZELKA'' POBEDOM DEBITOVALA U SUPERLIGI: Može li do novih bodova protiv gosta iz Lučana?

Novosti online

05. 08. 2023. u 12:15

U drugom kolu Superlige Srbije, Železničar će dočekati Mladost (20:00).

ПАНЧЕВАЧКА ДИЗЕЛКА ПОБЕДОМ ДЕБИТОВАЛА У СУПЕРЛИГИ: Може ли до нових бодова против госта из Лучана?

FOTO: FK Železničar Pančevo

Domaćin je na fantastičan način započelo svoju debintsku sezonu u srpskoj eliti. Gostovalo je u Kruševcu, gde je protiv Napretka pogotkom Pavlova u 28. minutu izvojevao pobedu i sada će pokušati isto da učini pred svojim navijačima.

Železničar se dobro pripremio za Superligu Srbije, preko leta je doveo iskusni Voja Stanković, a osovinu odbrane sa njim čine Stefan Hajdin i Marko Jovanović.

Ono što raduje novog trenera ekipe Predraga Rogana je to što je ''pančevačka dizelka'' uspela da zadrži svog najboljeg igrača iz prošle sezone Darija Grgića sa kojim je potpisan višegodišnji ugovor.

Sa druge strane, Mladost je prošle godine bila u grčevitoj borbi za opstanak, ali je sjajnim igrama u plej-autu obezbedila barem još jednu sezonu u srpskoj eliti. 

Kako ne bi došla u sličnu situaciju, ekipa iz Lučana se pojačala preko leta. ''Plavo-beli'' dres je obukao rekorder po broju odigranih utakmica u Superligi Srbije Janko Tumbasević, kao i iskusni defanzivnci Milan Joksimović i Marko Tomić.

Dovedeni su prekaljeni fudbaleri sa superligaškim iskustvom, te je Mladost sačuvala epitet najstarije ekipe u srpskoj eliti.

U prvom kolu, Mladost je na svom terenu u dosta dosadnoj utakmici podelila bodove sa Radnikom iz Surdulice (0:0).

Danas verujemo da ćemo gledati dosta ujednačen meč i očekujemo da Železničar nastavi sa dobrim rezultatima.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&|0-1 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre Pariz 2024?

RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre "Pariz 2024"?

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godinu od svog početka, u februaru 2022, možda i ne čudi što Ukrajina ne želi da vidi ruske sportiste na međunarodnim takmičenjima. Ipak, iako je doneta odluka da Rusi mogu na ovogodišnje Olimpijske igre - Pariz 2024, može da se desi da jedan od poznatijih ruskih takmičara tamo ne učestvuje, upravo "iz ukrajinskog razloga".

20. 05. 2024. u 15:35

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!