ČUKARIČKI SANJA PREOKRET: Gol u nadoknadi dao nadu ''brđanima''

V.M.

31. 08. 2023. u 14:13 >> 14:13

VEČERAS od 20 časova na ''Gradskom stadionu'' u Dubočici kraj Leskovca, Čukarički će u revanšu plej-ofa za Ligu Evrope dočekati Olimpijakos.

ЧУКАРИЧКИ САЊА ПРЕОКРЕТ: Гол у надокнади дао наду брђанима

Foto: EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Pirejci su pred svojim navijačima dominantno otvorili prvi meč pre sedam dana i nakon 16 minuta su već vodili sa 2:0, uvodne golove postigli su El Kabi i Fortunis, dok je savršeno poluvreme zaokružio pomenuti Marokanac svojim drugim pogotkom na utakmici, te se na pauzu otišlo sa rezultatom 3:0. U drugom poluvremenu je viđena nešto drugačija priča, Čukarički se malo oslobodio pritiska koji je uticao na njega u prvom delu igre, a nagrada za dobar nastup u završnici meča došla je u suidjskoj nadoknadi kada je Miladinović smanjio na 3:1 i ostavio nadu ''brđanima'' da mogu do preokreta.

Srpski predstavnik je već ispisao istoriju direktnim plasmanom u evropska takmičenja, jer i ako izgubi od Olimpijakosa, zasigurno će igrati u Ligi konferencija, ali Čukarički će probati da dođe do iznenađenja protiv Pirejaca i zauzme mesto u Ligi Evrope.

Domaćin je u popriličnom padu forme nakon solidnog otvaranja takmičarske sezone, šok terapija smenom Dejana Kerkeza i dovođenjem Igora Matića na klupu nije urodila plodom jer je Čuka na poslednja četiri susreta u svim takmičenjima odigrala dva remija i doživela isto toliko poraza.

''Brđani'' su za vikend odigrali 0:0 sa Radnikom iz Surulice i zauzimaju peto mesto na tabeli Superlige Srbije.

Što se tiče Olimpijakosa, on je na impresivan način otvorio sezonu. Prošle godine je grčko prvenstvo završio kao trećeplasirani pa ne nastupa u kvalifikacijama za Ligu šampiona kao što je bio slučaj dugi niz godina. Evropsku odiseju započeo je protiv Genka kojeg je savladao ukupnim rezultatom 2:1, i danas ima odličnu priliku da obezbedi mesto u po rangu drugom najjačem UEFA takmičenju.

Jedan od glavnih ciljeva ''crveno-belih'' ove sezone biće povratak titule, u uvodna dva kola pokazali su da su orni da to učine jer su ostvarili dve rutinske pobede, bili su bolji od Panseraikosa (2:0) i Atromitosa (4:0).

Olimpijakos je ipak dosta kvalitetniji tim od Čukaričkog i verujemo da će to večeras prikazati na terenu koji će za njega biti kao domaći s obzirom da je najavljen dolazak velikog broja navijača Crvene zvezde koji će pružiti podršku bratskom klubu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za