CRNOGORCI IMAJU JEDNU FORMULU KOJA IH VODI NA EURO: Prvo pobediti Mađarsku, a onda se nadati porazu Srbije

V.M.

19. 11. 2023. u 07:36

U poslednjem kolu kvalifiikacija za Evropsko prvenstvo sastaće se Mađarska i Crna Gora. Meč se igra na ''Puškaš areni'' u Budimpešti sa početkom u 15 časova.

ЦРНОГОРЦИ ИМАЈУ ЈЕДНУ ФОРМУЛУ КОЈА ИХ ВОДИ НА ЕУРО: Прво победити Мађарску, а онда се надати поразу Србије

FOTO: M. Vukadinović

Mađari su pre par dana čekirali kartu za Nemačku remijem sa Bugarskom koju su obezbedili auto-golom Petkova u sudijskoj nadoknadi (2:2), tako da će i treći uzastopni put igrati na Euru.

Tokom čitavih kvalifikacija su bili dominantni, a danas im je potreban samo bod kako bi osiugrali prvo mesto u grupi ''G'' jer trenutno imaju dva poena prednosti u odnosu na Srbiju od koje imaju bolji međusobni duel.

Najveće zasluge za plasman na Evropsko prvenstvo idu menadžeru Rosiju kao i fudbalerima Dominiku Soboslaju (dva gola, četiri asistencije) i Barnabašu Vargi (najbolji strelac sa četiri pogotka).

Domaćini su jedina neporažen ekipa u grupi ''G'' sa četiri pobede i tri remija i sigurno je da će večeras pokušati da održe taj niz.

Sa druge strane, Crnogorci se i dalje nadaju da mogu do prvog nastupa na Euru, ali i sami znaju da je to gotovo nemoguća misija. 

Trenutno imaju dva boda manje i lošiji međusobni duel od Srbije, tako da jedino što ih vodi dalje je pobeda protiv Mađarske, zatim i poraz ''orlova'' od Bugarske.

Iako je veoma mala šansa da će se to desiti, ''sokoli'' trebaju biti ponosni na svoj nastup u kvalifikacijama jer su se borili do samog kraja i po prvi put ozbiljno bili u konkurenciji za plasman na Euro.

Ove reprezentacije su ukrstile koplja sredinom juna u Podgorici gde je viđena podela bodova bez golova (0:0).

Danas verujemo da ćemo gledati poptuno drugačiji meč, očekujemo da selektor domaćina da priliku nekim igračima koji su malo igrali do sada, a ako na to dodamo da Crnogorci moraju igrati na pobedu mislimo da će ovo biti jedna zanimljiva utakmica u kojoj ćemo videti značajan broj golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu finala ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" povredio se Nikola Topić, mlada nada crveno-belih i srpske košarke. Oprečne informacije stigle su, maltene u isto vreme, o njegovom stanju.

14. 05. 2024. u 15:48

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)