SVONSI BEŽI SA DNA: Prestonova forma je problematična

O. M.

22. 12. 2023. u 13:09 >> 13:09

SVONSI dočekuje Preston u 23. kolu engleskog Čempionšipa. Utakmica se igra od 20 časova i 45 minuta.

СВОНСИ БЕЖИ СА ДНА: Престонова форма је проблематична

Foto: Profimedia

Svonsi je trenutno na 18. mestu u Čempionšipu sa 25 bodova. U prošlom kolu na svom terenu Svonsi je izgubio od Midlzbroa sa 2:1. Ova ekipa kod kuće nije pobedila već šest kola i ima samo dve pobede u poslednjih 11 utakmica u svim takmičenjima.

Preston je u daleko boljoj poziciji. Sa devet pobeda, pet remija i osam poraza zauzima osmo mesto. Ali i njihova forma je veoma problematična u poslednje vreme sa samo jednom pobedom na pet mečeva.

U prošlom kolu fudbaleri Prestona doživeli su debakl pošto su pred svojim navijačima izgubili od Votforda sa 5:1, iako gosti nisu bili primetno bolji, samo im je "sve ulazilo". Ništa na toj utakmici Prestonu nije polazilo za rukom, osim prvog gola koji su postigli u 27. minutu. 

Svonsi je prošle godine na svom terenu pobedio goste iz Prestona sa 4:2. Malo je nedostajalo da "labudovi" od gotovine naprave veresiju, jer su od 3:0 posle prvih 40 minuta igre ubrzo stigli do 3:2, a onda i ostali sa igračem manje. Ipak i sa desetoricom na terenu uspeli su da postignu još jedan gol i reše pitanje pobednika.

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,85)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU PODKASTA "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici