PEVCI BI DA SE OSVETE GALEBOVIMA: Totenhem igra odlično pred svojim navijačima u poslednje vreme

V.M.

10. 02. 2024. u 09:10

U standardnom premijerligaškom terminu od 16 časova četa Angelosa Postekoglua će ugostiti Brajton.

ПЕВЦИ БИ ДА СЕ ОСВЕТЕ ГАЛЕБОВИМА: Тотенхем игра одлично пред својим навијачима у последње време

Foto: EPA-EFE/VINCE MIGNOTT

Totenhem je u prošlom kolu propustio veliku priliku da se približi vodećem Liverpulu na samo pet bodova zaostatka odigravši remi sa Evertonom koji je došao do vrednog poena pogotkom u sudijskoj nadoknadi (2:2).

Ipak, i pored toga domaćin je nastavio sa odličnim igrama koje pruža u poslednje vreme i na minulih osam ligaških utakmica doživeo je samo jedan poraz, upravo od današnjeg rivala Brajtona (2:4).

Samopouzdanje da mogu do osvete ''pevcima'' daju rezultati koje beleže u prestonici pred svojim navijačima. Vezali su četiri pobede kod kuće i na tim utakmicama su postigli čak 12 pogodaka.

Totenhem će se u nastavku sezone boriti za četvrto mesto koje vodi u Ligu šampiona i njega se barem na kratko može dokopati trijumfom nad današnjem duelu jer zaostaje dva boda za Aston vilom koja se trenutno nalazi na njemu.

Sa druge strane, nakon dosta slabog perioda i tri uzastopne ligaške utakmice bez postignutog gola, Brajton se vratio na pobedničku stazu savladavši Kristal palas sa 4:1 u popularnom ''M23 derbiju''.

Na taj način galebovi su se održali u borbi za neku poziciju koja vodi u Evropu iduće sezone i trenutno su osmi na tabeli sa 35 sakupljenih bodova.

Ono što je najveća boljka izabranika Roberta de Zerbija su igra na strani. U gostima ne znaju za pobedu još od novembra kada su bili bolji od Notingema, a generalno su na 11 utakmica izvan ''Ameksa'' ostvarili samo tri trijumfa i sakupili 13 poena.

Zanimljivo je da na poslednjih 12 obračuna ovih timova nije bilo remija i Totenhem je upisao osam pobeda na njima, uz četiri trijumfa Brajtona.

Što se tiče izostanaka, domaćin nema većih problema sa njima, konačno je većina ekipe zdrava, a dobra vest je što su se sa Azijskog, odnosno Afričkog kupa vratili kapiten Son i Ivs Bisuma.

Kod gosta je lošija situacija i biće bez Adingre, Ensisa, Marča, Milnera i Feltmana.

Na utakmicama pevaca pada enorman broj pogodaka u poslednje vreme i ne vidimo zašto to ponovo ne bi bio slučaj pošto su ovo timovi koji vole da igraju na gol više.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,58)

TIP ZA HRABRIJE: 1&GG (kvota 2,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024