IPSVIČ MORA DA POVEĆA NIVO IGRE AKO ŽELI U PREMIJER LIGU: Gostovanje na ''Denu'' više nije jedno od najtežih u Čempionšipu

V.M.

14. 02. 2024. u 08:20

U okviru 32. kola engleskog Čempionšipa gledaćemo obračun dva tima koja se ne nalaze u dobrom ritmu, kada od 21.00 Milvol na ''Denu'' bude dočekao Ipsvič.

ИПСВИЧ МОРА ДА ПОВЕЋА НИВО ИГРЕ АКО ЖЕЛИ У ПРЕМИЈЕР ЛИГУ: Гостовање на Дену више није једно од најтежих у Чемпионшипу

FOTO: Profimedia

Milvol je u velikom padu forme, sve je bliži zoni ispadanja i ukoliko ne podigne nivo igre, naći će se u borbi za opstanak. 

Proteklog vikenda imao je priliku da dođe do vrednih bodova kada je poveo protiv Koventrija, ali kao što je prečesto bio slučaj ove sezone, ispustio je prednost i na kraju je poražen sa 2:1. To je ''lavovima'' bio peti vezani ligaški meč bez trijumfa (četiri poraza uz remi) i sada imaju samo četiri boda više od KPR-a koji je prvi tim ispod crte.

Takođe, ono što muči ovu ekipu su slabe igre na domaćem terenu. Istorijski gledano ''Den'' je jedno od neugodnijih gostovanja u Čempionšipu, ali ove sezone to nije slučaj i Milvol je jedan od najgorih domaćina u Premijer ligi sa samo 16 sakupljenih poena na 15 odigranih mečeva pred svojim navijačima.

U slabom ritmu je i njihov današnji rival Ispvič koji je jedno vreme bio drugi na tabeli i pokušaće da iskoristi slabe nastupe ''lavova'' kako bi se vratio u vrh.

To neće biti lak zadatak jer su ''traktoristi'' na poslednjih devet ligaških mečeva ostvarili samo jednu pobedu, ali borbenost ekipe je na visokom nivou pa se pored tog trijumfa odigrali čak šest remija uz dva poraza.

Za vikend su dva puta gubili od Vest broma, ali su se u oba navrata vraćali u utakmicu i na kraju je viđena podela bodova na ''Portmen roudu'' (2:2).

Ako pogledamo formu u kojoj se nalazi drugoplasirani Lids (vezao sedam prvenstvenih pobeda), Kiran Mekena mora da pronađe način da prodrma svoje igrače kako razlika od šest poena koje deli dve ekipe ne bi postala značano veća u narednom periodu.

Goleade su redovna pojava kada se sastanu večerašnji rivali, na poslednjih šest međusobnih duela u zvaničnim takmičenjima padalo je tri ili više golova na meču, a to je bio slučaj i u prvom delu sezone kada je Ipsvič slavio sa 3:1 sa ''Portmen roudu''.

Što se tiče izostanaka, domaćini će biti bez Nisberta, Longmana i Nomakua, a sa druge strane meč će propustiti Donasijen i Hirst.

Očekujemo novi zanimljiv meč između ovih timova, a odlučili smo da verujemo u tradiciju i predlažemo goleadu na čuvenom ''Denu''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,07)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)