JUNAJTED JE UHVATIO ZALET: Pobeda na ''Kenilvurt roudu'' bila bi mu četvrta u nizu

V.M.

18. 02. 2024. u 08:20

POSLEDNjU utakmicu 25. kola Premijer lige odigraće Luton i Mančester junajted (17:30).

ЈУНАЈТЕД ЈЕ УХВАТИО ЗАЛЕТ: Победа на Кенилвурт роуду била би му четврта у низу

Foto Profimedia

Erik ten Hag je uspeo da probu svoje izabranike koji igraču sve bolje nakon perioda veoma loših rezultata i nanizali su tri prvenstvene pobede.

Posebno je bila impresivna ona poslednja koju su ostvarili na gostovanju Aston vili (2:1). Postali su tek druga ekipe koja je ove sezone uspela da odnese tri boda sa ''Vila parka'', a heroj pobede bio je Skot Mektominej koji je u završnici meča ušao sa klupe i rešio utakmicu pogotkom u 86. minutu.

Junajted se tako popeo na sedmo mesto i nastavlja poteru upravo za četvtoplasiranom Vilom, koja mu beži osam bodova, i nada se da se može dokopati plasmana u Ligu šampiona iduće sezone.

Raspored koji imaju gosti je takođe povoljan, u narednom periodu neće igrati protiv jakih rivala i imaće sjajnu priliku da se približe samom vrhu tabele.

Ono što posebo raduje navijače je što su u poslednje vreme proigrali mladi igrači poput Hojlunda, Mejnua i Garnača koji će u budućnosti predstavljati osovinu ''crvenih đavola''.

Takođe, Mančesteru na ruku ide to što igra odlično protiv timova iz donjeg dela tabele i na takvih 12 utakmica ostvario je devet pobeda, tako da sa velikim samopouzdanjem dolazi na ''Kenilvurt roud'' po sva tri boda.

Što se tiče domaćina, on takođe odlično nastupa u 2024. godini i što je najbitnije za njega uspeo je da pobegne iz zone ispadanja, a navijači su već počeli da sanjaju o opstanku eliti što je bila misaona imenica nakon veoma slabog otvaranja sezone.

Proteklog vikenda jesu doživeli donekle neočekivan poraz od Šefilda (1:3), ali pre njega su bili neporaženi ne šest vezanih utakmica u svim takmičenjima što je veliki uspeh za četu Roba Edvardsa.

Trenutno su prvi tim iznad crte i imaju bod više od Evertona koji se nalazi u zoni ispadanja i sigurno je da ih očekuje velika borba za opstanak do samog kraja kampanje.

Što se tiče izostanaka, domaćini će biti bez Andersena, Lokjera i Nakambe, dok će kod gosta meč propustiti Marsijal, Martinez i Malasija, a pod upintikom su povremeni reprezentativci Mejson Maunt i Aron Van Bisaka.

Očekujemo jedan veoma zanimljiv susret na ''Kenilvurt roudu'' jer su se oba tima  raspuacala u poslednje vreme. Luton je na poslednjih pet mečeva postigao 13 pogodaka, dok je u istom periodu Junajted bio još efikasniji sa 15 golova, pa smo zbog toga odlučili da tipujemo gol-gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu finala ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" povredio se Nikola Topić, mlada nada crveno-belih i srpske košarke. Oprečne informacije stigle su, maltene u isto vreme, o njegovom stanju.

14. 05. 2024. u 15:48

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis