REAL SE BAŠ ''OPUSTIO'': Ukoliko danas ne slavi trka za titulu ponovo postaje veoma neizvesna

V.M.

10. 03. 2024. u 10:10

TRENUTNI lider La lige će na ''Santijago Bernabeu'' ugostiti Seltu koja se grčevito bori za opstanak (18:30).

РЕАЛ СЕ БАШ ОПУСТИО: Уколико данас не слави трка за титулу поново постаје веома неизвесна

FOTO: AP

Fudbaleri Reala počeli su da prave dosta ''kikseva'' u domaćem prvenstvu, čak tri puta su remizirali na poslednjih pet utakmica, ali imaju sreće što njihovi najbliži pratioci to ne koriste baš najbolje.

I dalje su prvi na tabeli i imaju četiri boda prednosti u odnosu na Đironu, tačnije pet naspram Barselone, ali trebali bi da se ''uozbilje'' jer ako danas ne slave borba za titulu postaje izuzetno zanimljiva, pogotovo jer je preostao da se odigra još jedan ''El Klasiko'' do kraja sezone.

Madriđani su proteklog vikenda u veoma kontroverznoj utakmici podelili plen sa Valensijom (2:2), a ono što je najveći problem je crveni karton Džudu Belingemu koji ga je zaradio posle poslednjeg sudijskog zvidužuka zbog prigovora sudiji.

Englez je postigao gol za pobedu, ili je barem tako mislio, jer kao ni nekolicina igrača nije čuo kada je sudija odsvirao kraj par sekundi pre postizanja gola zbog zaglušujuće buke na ''Mestalji''.

Čitava ekipa Reala se ''zaletela'' na sudiju tražeći obajšnjenje i upravo je Englez najviše nastaradao pa ga Ančeloti neće imati na raspolaganju.

Dobra vest za Madriđane je da će danas igrati sa svojom redovnom mušterijom, ekipom Selte koju su savladali devet puta na poslednjih deset obračuna ovih timova.

Što se tiče gostiju, biju potpuno drugačiju bitku od Reala, onu za opstanak. Trenutno su prva ekipa iznad crte i imaju samo dva boda više od Kadiza koji je juče iznenadio Atletiko Madrid (2:0) i tako se približio ''nebeskoplavima''.

Ono što može radovati Seltu je dosta bolja forma u kojoj se nalazi u drugom delu sezone, a najbolji primer toga videli smo na poslednja dva meča u kojima je sakupila četiri boda.

Savladala je Almeriju pre devet dana na ''Balaidosu'' sa 1:0, a tom je prethodio remi sa Kadizom (2:2).

Iako je podigla nivo igre, ekipa iz Galicije će teško doći do bodova u Madridu jer je na poslednjih šest poseta ''Santijago Bernabeu'' primala barem dva gola na meču.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,53)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!