U ODBRANI ALBASETEA DUVA PROMAJA: "Zeleni đavoli" se nadaju drugoj uzastopnoj promociji

O. M.

25. 03. 2024. u 08:55

ALBASETE dočekuje Ferol u 32. kolu druge španske lige, popularne Segunde. Utakmica se igra od 20 časova i 30 minuta na stadionu "Karlos Belmonte".

У ОДБРАНИ АЛБАСЕТЕА ДУВА ПРОМАЈА: Зелени ђаволи се надају другој узастопној промоцији

Foto: Profimedia

Domaćin je nanizao tri poraza i četiri utakmice bez pobede, zbog čega je došao u zonu ispadanja. Doduše, pobedom ovde ima priliku da preskoči Alkorkon koji je već odigrao utakmicu 32. kola u kojoj je juče savladao ekipu Ovijeda.

S druge strane, gosti iz Ferola dobro stoje na tabeli, u ozbiljnoj su konkurenciji za plej-of, što je uspeh za ekipu koja je tek izborila plasman u drugi razred španskog fudbala.

Albasete je prošle sezone igrao plej-of, a ove se, eto, bori za opstanak. Sa samo jednom pobedom u poslednjih 12 kola u najgoroj su formi u ligi. Imaju i najgoru odbranu u ligi, sa 47 primljenih golova, a po još nečemu su lideri, a to nije nužno loša stvar, bar ne za ljubitelje klađenja koji uvek na njih mogu da se oslone kada je u pitanju igra "oba tima daju gol" koja je prošla 19 puta u sezoni, najviše od svih ekipa u Španiji 2.

Ovo je Ferolu prva sezona u Segundi posle 2006. godine i kako sada stvari stoje, "zeleni đavoli" su blizu cilja, a to je da izbore opstanak. Donedavno se činilo da će Ferol načiniti senzaciju i čak izboriti plasman u Primeru, ali ih je loš start 2024. godine potisnuo naniže. Doskoro su imali samo jednu pobedu u novoj godini, a onda su u prošlom kolu savladali Valjadolid posle posta od šest kola.

Raspored do kraja sezone im ide naruku, pa ćemo ih možda ipak gledati u plej-ofu, ali da bi se to desilo, moraće da počnu da igraju bolje u gostima, gde su vezali tri poraza.

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 2.00)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno!