"SOKOLIĆI" POKVARILI UČINAK U GOSTIMA: "Ajkule" bez zuba na svom terenu

O. M.

25. 03. 2024. u 11:42

KROTONE i Kazertana zatvaraju 33. kolo grupe C italijanske Serije C.

СОКОЛИЋИ ПОКВАРИЛИ УЧИНАК У ГОСТИМА: Ајкуле без зуба на свом терену

Foto: EPA-EFE/CARMELO IMBESI

Ove dve ekipe bore se za plasman u plej-of, a u poslednje vreme ne igraju baš na visokom nivou, što naročito važi za domaćine, koji su ostvarili samo jednu pobedu u poslednjih deset kola.

S druge strane, Kazertana je u poslednja dva meseca pokvarila svoj do tada briljantan učinak u gostima. Bili su bez poraza na strani do 22. januara, a onda su u pet kola izgubili četiri i neodlučeno odigrali jednu utakmicu. Treba napomenuti da su na tih pet utakmica primili samo pet golova, ali nisu uspeli da postignu nijedan, iako su na prethodnih 11 gostovanja dali 20 gola ili skoro dva po utakmici.

Krotone je vrlo efikasan tim, sa 47 postignutih golova imaju treći najbolji napad lige. Imaju i drugog strelca, to je Gvido Gomez sa 14 pogodaka. "Kalabrijske ajkule" nikako da opravdaju taj nadimak u poslednje vreme, jer na svojoj Kalabriji nemaju pobedu već pet kola i ostvarili su samo jednu u poslednjih osam.

Vezali su dva poraza na svom terenu, u prvom su prokockali vođstvo od 2:0 i na kraju poraženi od Đuljana sa 3:2, dok su od Lukezea već prilično ubedljivo izgubili sa 3:1 postigavši počasni pogodak u zaustavnom vremenu.

NAŠ TIP: NG (kvota 1,78)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!