BIVŠI ŠAMPION SE PRETPLATIO NA GOLEADE: Samo na jednoj od uvodnih pet prvenstvenih utakmica ''žutih'' nisu viđena bar tri gola

V.M.

29. 04. 2024. u 09:15

U okviru šestog kola švedskog prvenstva fudbaleri Elfsborga će ugostiti Sirijus na ''Boros areni'' (19:00).

БИВШИ ШАМПИОН СЕ ПРЕТПЛАТИО НА ГОЛЕАДЕ: Само на једној од уводних пет првенствених утакмица жутих нису виђена бар три гола

Foto: Profimedia

Domaćin je solidno otvorio prvenstvo sa četiri boda iz uvodne dve utakmice, ali nakon toga je zapao u crnu seriju i vezao tri uzastopna poraza. Redom su ga pobeđivali Hamarbi, Kalmar i Norćeping, te je zbog tih slabih rezultata pao na 13. mesto tabele švedskog prvenstva.

Ono što je karakteristično za Elfsborg u uvodnom delu sezone je da igra utakmice sa velikim brojem golova o čemu najbolje svedoči njegova gol-razlika (6:11), kao i to da na samo jednoj utakmici bivšeg šampiona nisu viđena bar tri pogotka.

Sa druge strane, Sirijus je u prva dva kola savladao Halmštad i Kalmar, ali nakon toga je kao i njegov današnji rival zapao u seriju slabih rezultata i na naredna tri meča osvojio je samo jedan bod.

U nešto je boljoj situaciji što se tiče tabele i trenutno je deseti sa sedam sakupljenih poena.

Sirijus je napadački dobro otvorio sezonu i postigao je pet golova na uvodna dva meča, ali posle toga je samo jedanput zatresao mrežu i danas ima dobru priliku da popravi tu statistku jer je Elfsborgova odbrana jedna od najgorih u ligi.

Što se tiče tradicije međusobnih duela, ona je na strani ''žutih'' koji su ostvarili četiri pobede na minulih pet duela, uključujući tri vezana trijumfa uoči današnjeg obračuna.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,83)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis