SVETSKI ŠAMPIONI SU U OZBILJNOM NALETU: ''Gaučosi'' se nadaju čudu

V.M.

19. 07. 2023. u 11:35

U večernjem terminu od 20 časova gledaćemo duel između Italije i Argentine.

СВЕТСКИ ШАМПИОНИ СУ У ОЗБИЉНОМ НАЛЕТУ: Гаучоси се надају чуду

FOTO: CEV

Nakon nešto slabijeg otvaranja takmičenja, Italijani su se uozbiljili i uhvatili zalet. Fernando de Đorđi je okupio najjači tim koji je svoju silinu pokazao u drugoj i trećoj nedelji takmičenja upisavši devet pobeda uz samo jedan poraz koji im je nanela Poljska.

U poslednjoj nedelji takmičenja Italijani su upisali impresivne četiri pobede, i iako su zauzeli četvrto mesto sa skorom 9-3, po bukmejkerima na završni turnir dolaze kao glavni favoriti.

Aktuelni svetski i evropski šampion će biti u najjačem sastavu, ekipu predvode kapiten Đaneli i primač Mikeleto, a tu su i sjajni korektor Romano, kao i uvek pouzdani primač Lavija i srednji blokeri Ruso i Galasi.

Sa druge strane, Argentina je takođe izledala veoma dobro u prvoj fazi takmičenja, imala je isti skor kao njen današnji rival i sa petog mesta je ostvarila plasman na završni turnir.

Izabranici Marsela Rodolfa Mendeza su posebno impresivno izgledali u poslednjoj nedelji u kojoj su upisali četiri vezane pobede protiv Srbije, Nemačke, Amerike i Irana.

Bronzani iz Tokija su dobro podneli izostanak Fakunta Kontea, ''Gaučose'' je napadački predvodio Palonski sa 178 poena, kao najbolji bloker dosadašnjeg dela takmičenja istakao se Loser, a tradicionalno odlične partije pružao je kapiten ekipe De Čeko.

Ove dve reprezentacije su se susrele u prvoj nedelji takmičenja, tada je Argentina slavila sa 3:0 protiv oslabljene Italije. Danas ćemo gledati potpuno drugačiji meč u kojem verujemo da će granica poena biti prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: +183,5 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave