DURENT IMA ODREŠENE RUKE: Neigranje Bukera znači više šuteva za jednog od najboljih skorera svih vremena

V.M.

05. 03. 2024. u 13:37

VEČERAS smo se opredelili za Kevina Durenta čiji Finiks sansi ukrštaju koplja sa Denver nagetsima našeg Nikole Jokića (4.00).

ДУРЕНТ ИМА ОДРЕШЕНЕ РУКЕ: Неиграње Букера значи више шутева за једног од најбољих скорера свих времена

FOTO: Tanjug/AP

Bivši student Teksasa ne igra na visokom nivou posle Ol-star pauze, ali samo je pitanje kada će proraditi. Ono što ga muči u poslednje vreme je nekarakteristično loš šut za tri poena i na proteklih par mečeva šutirao je oko 30% izvan linije 7,24.

Ipak, povreda Devina Bukera trebala bi da mu donese veću slobodu u igru i očekujemo da uzme znatno veći broj šuteva sada kada nema jednog od najboljih bekova današnjice.

To je bio slučaj pre par večeri kada je brojao do 30 protiv Hjustona, ali nakon toga je imao slabo izdanje protiv svojeg bivšeg kluba, Oklahome sa 20 ubačenih poena.

Kevin Durent je poznat kao jedan od najboljih skorera svih vremena i ako ga krene jednostavno ga je nemoguće čuvati jer je visok 2,11 uz raspon ruku od 2,25 metara i može šutirati preko svakoga, pa je manje-više nebitno ko je naspram njega ako je u naletu.

Na poslednjem duelu večerašnjih rivala Durent je brojao do 30, a vredi napomenuti da tada nije bilo Bukera i Bila na terenu.

Verujemo da će tridesetpetogodišnje krilo imati dobro veče, ali zbog nešto slabije forme predložili bismo ga plus na manjoj granici.

NAŠ TIP: Kevin Durent +25,5 (kvota 1,57)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)